5 hienoa lemmikkisovellusta, joista on hauskaa koko perheelle (ja jopa lemmikkikissallesi)

Jos rakastat eläimiä, nautit näistä hienoista lemmikkisovelluksista, jotka voit ladata Android-laitteellesi. Ne on tarkoitettu sinulle, lapsillesi, ja yksi niistä on jopa suunniteltu erityisesti lemmikkikissasi. Katsokaa niitä ja päättäkää, olisiko hyödyllisiä pitää niitä puhelimessanne.

Kissan kalastus 2

Et edes pääse pelaamaan tätä peliä, mutta sinulla on varmasti hauskaa katsella lemmikkikissaasi pelaamassa sitä. Sinun tarvitsee vain asettaa tabletti lattialle ja aloittaa peli. Kissa yrittää saada kalaa napauttamalla näyttöä, ja heidän on hankittava mahdollisimman monta. Jos he alkavat kyllästyä jonkin ajan kuluttua, sovellus alkaa antaa kissan ääniä houkutellakseen heitä takaisin, kun he eivät ole koskettaneet näyttöä tietyn ajan.

Petfinder

Haluat ehkä uuden lisäyksen perheellesi, mutta jos etsit lemmikkiä, mistä löydät sen tällä hetkellä? Sen sijaan, että ostat sellaisen kasvattajalta, sinun tulisi miettiä sellaisen ottamista ja antamista sille rakastava koti. Petfinder on täydellinen paikka etsiä, ja voit löytää kaikki lemmikkisi omaan alueellesi. Voit jopa käyttää tarkennettua hakutoimintoa lemmikkien etsimiseen niiden iän, koon ja rodun mukaan, jos tiedät jo etsimäsi.

Lemmikkien ensiapu

Mitä tekisit, jos perheesi lemmikki sairastuu yhtäkkiä ja muuttuu elämän tai kuoleman tilanteeksi? Sinulla ei ehkä ole aikaa heittää heidät autoon ja ajaa paikallisen eläinlääkärin luokse mahdollisimman nopeasti. Pienen lemmikin ensiaputiedon tunteminen on tärkeää, vaikka on epätodennäköistä, että joudut edes käyttämään taitojasi. Tämä sovellus auttaa myös selvittämään, onko lemmikkisi kanssa jotain vikaa ennen kuin ongelma vakavaksi tulee, koska ennaltaehkäisevä hoito on tärkeää.

Minun hevoseni

Monilla perheillä on kissoja, koiria tai muita pieniä lemmikkejä, jotka asuvat kotonaan. Heillä ei yleensä ole hevosta, koska se on paljon suurempi sitoutuminen, etkä voi perustaa hevostallia varahuoneeseesi. Jos lapsesi pyytää sinua ostamaan heille hevosen, voit antaa heidän pelata tämän sovelluksen kanssa. Se ei tietenkään ole sama asia kuin oikean hevosen omistaminen, mutta se on parempi kuin ei mitään, ja olen varma, että he viettävät tunteja virtuaalihevosensa hoidosta ennen kuin sinun on vedettävä puhelin heidän käsistään.

Minun virtuaalilemmikkini

Oma virtuaalilemmikkini on samanlainen kuin viimeinen sovellus, paitsi tällä kertaa voit opettaa pienille lapsille kissojen ja koirien hoitamista. Heidän on ruokittava heitä, kun he ovat nälkäisiä, ja pelastettava heidät kirppuilta. Sovellukseen on myös rakennettu paljon minipelejä, ja se on hyvä tapa saada lapsesi ajattelemaan, mikä auttaa heidän kehitystään. Jos päätät joskus ostaa todellisen lemmikin, he ovat jo asiantuntijoita ja he voivat huolehtia siitä kunnolla taitojensa avulla, joita he kehittävät tämän sovelluksen avulla.