5 pakollista hätäsovellusta jokainen kotiäiti

Älypuhelimemme on jotain, jota meillä on aina mukana – hyvin melkein. Älypuhelimesi on kattanut sinut aina aamuuutisten lukemisesta kuvien napsauttamiseen, sähköpostien tarkistamiseen ja kavereiden kanssa keskusteluun. Entä älypuhelimesi älykkäämpi tekeminen ja sen käyttäminen myös hätätilanteissa? Kyllä, siellä on paljon hämmästyttäviä sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua käsittelemään hätätilanteita tehokkaasti. Alla on 5 tällaista hienoa sovellusta, jotka ansaitsevat huomionne, varsinkin jos olet kotiäiti.

KorjausPal
Ei, naisena oleminen ei tarkoita sitä, että ajotaitosi ovat katastrofi, mutta silti on aina hyvä olla turvassa, eikö? Siksi puhelimellasi on oltava RepairPal. Olitpa laskeutumassa hätätilanteessa tai haluatko käsitellä kaikenlaisia ​​tienvarsien hätätilanteita, RepairPal on erittäin kätevä sovellus. Sovellus ei vain tarjoa sinulle välitöntä apua tien päällä maksuttomaan numeroon, vaan myös auttaa sinua löytämään hyvän ja luotettavan mekaanikon lähellä sijaintiasi. Se voi myös antaa sinulle karkean arvion auton korjaamisesta sekä rutiinihuollosta. Lisäksi RepairPal auttaa sinua ylläpitämään hienoa kokemusta auton korjaushistoriasta. Tällä tavalla tiedät tarkalleen, mitä korjauksia olet tehnyt, kuinka paljon olet maksanut, mitkä osat olet vaihtanut jne. Täydellinen!

Wikihow: Kuinka ja tee itsellesi Survival Kit
Olipa kyse mistä tahansa mahdollisesta hätätilanteesta, wikiHow on katsonut. Yli 150000 ohjetta ohjaa hihassaan, wikiHow on ehdottomasti paras sovellus hätätilanteissa. Sovelluksessa on videoita, artikkeleita, vaiheittaisia ​​valokuvia ja käyttöoppaita kaikista kuviteltavissa olevista aiheista. wikiHow antaa käyttäjien myös lisätä kirjanmerkkeihin artikkeleita, jotka voidaan sitten lukea ja käyttää myöhemmin, myös offline-tilassa. Olkoon se ensiapu, eläinhyökkäykset, luonnonkatastrofit, itsepuolustus, selviytyminen erämaassa, elvytys ja tukehtuminen, pakeneminen ja pelastaminen, ajoneuvojen hätätilanteet, ja mitä ei, tässä hienossa sovelluksessa on kaikki!

Epicurious
Hätätilanteet eivät aina tarkoita välttämättä odottamattomien terveysongelmien, luonnonkatastrofien, virtakatkosten tai laitteiden rikkoutumisen hoitamista. Oikein; hätätilanteet voivat tarkoittaa myös odottamattomia vieraita tai ystäviä, jotka saapuvat kotiovellesi ilman ennakkoilmoitusta! Tällöin tarvitset apuasi vastaavan sovelluksen kuin Epicurious. Epicurious on loistava sovellus, jonka avulla voit korjata nopean aterian vieraillesi hetkessä. Epicuriousilla on yli 30000 reseptiä kuuluisilta kokeilta, gourmet-aikakauslehdiltä ja keittokirjoilta. Lisää avainsanat hakuvaihtoehtoon, ja sovellus näyttää sinulle luettelon mahdollisista resepteistä. Laita vain käsillä olevat ainesosat, ja sovellus kertoo sinulle, mitä valmistaa – ihanteellinen, jos sinulla on vähissä ajoissa. Sovelluksella on myös sosiaalinen puoli, jonka avulla voit jakaa suosikkireseptisi perheen ja ystävien kanssa sosiaalisten verkostojen kautta. Kuinka siistiä!

Laitteen vianmääritys
Päätikö jääkaapisi rikkoutua juuri silloin, kun miehesi piti mennä pois kaupungista työmatkalla? Onko sinulla ongelmia pesukoneesi tai astianpesukoneesi kanssa? Teknologialla on varmasti omat haittapuolensa, etkä koe tätä paremmin ennen kuin kohtaat laitevian. Laitteiden korjaus voi ehdottomasti olla tuskaa. Tietysti paras veto on kutsua joku korjaamaan, mutta sillä välin voit antaa laukauksen Appliance Troubleshooterille. Useimmissa tilanteissa laitteen korjaukset voivat olla melko yksinkertaisia, ja voit korjata ne itse vain tuntemalla perustiedot sen toiminnasta. Appliance Troubleshooter on sovellus, joka tarjoaa sinulle D.I.Y-korjausratkaisuja useista kodinkoneista, kuten kuivausrummut, pesukoneet, astianpesukoneet, ilmastointilaitteet, jääkaapit ja paljon muuta.

ICE: hätätilanteessa
Jumala kieltää, että jos olet koskaan sattunut onnettomuuteen ja jos olet yksin, ICE on yksi hyödyllinen sovellus, jota et tule katumaan puhelimessasi. ICE on ylivoimaisesti paras mahdollinen tapa antaa ensihoitajien, pelastajien ja sairaalan henkilökunnan tietää mahdollisista sairauksista tai lääkkeistä. Olitpa diabeetikko tai kärsitkö kohtauksista tai vaikka sinulla olisi ollut sydänkohtauksia, ICE on loistava tapa kertoa asiasta huolestuneille ihmisille. Sovellus ei vain tallenna perustietojasi ja sairauksiasi, mutta luetteloi myös hätäyhteystiedot, vakuutustiedot, lääkäreiden nimet ja numerot, allergiat ja muut erityisohjeet. Todella hyödyllinen!