Tee kylpyhuoneestasi tilava

Jos kotona on pieni kylpyhuone, on suuri mahdollisuus, että haluat sen näyttävän hieman tilavammalta ja ilmeisimmin käytännöllisemmältä. Epäilemättä se on haastava tehtävä, mutta ei varmasti mahdoton. Seuraamalla alla mainittuja uudistamisideoita voit helposti muuttaa kylpyhuoneesi ja antaa sille ylellisen ilmeen.
Tärkeintä kylpyhuoneen uudistuksessa on käytettävissä olevan tilan arviointi. Kun olet analysoinut aluetta perusteellisesti, sinulla on paremmat mahdollisuudet tehdä oikea päätös. Tässä on joitain muutoksia, joita voit käyttää:
• Pienet kylpyhuonekalusteet
Ellet ja kunnes aiot rekonstruoida kylpyhuoneesi, voit silti antaa kylpyhuoneellesi uuden ilmeen korvaamalla yksinkertaisesti olemassa olevat putkistot. Voit esimerkiksi valita kylpyhuoneesi kelluvan turhamaisuuden, koska se säilyttää kylpyhuoneen perinteisen ilmeen eikä tee alueesta ylikuormitettua samanaikaisesti. Vastaavasti seinäasennetut tai alustan lavuaarit tunnetaan nykyaikaisista linjoistaan ​​ja puhtaasta ulkonäöltään. Työtason puuttuminen tässä mallissa poistaa sotkua automaattisesti.
• Älykäs tallennustila
Jotta sinulla olisi tilaa kylpyhuoneessasi, voit mennä avoimiin tai sisäänrakennettuihin hyllyihin, koska ne ovat ilmavampia kuin tyhjät laatikot. Vastaavasti syvät lääkekotelot ja riippuvat kaapit auttavat vapauttamaan jonkin verran lattiapintaa. Pyyhkeiden varastointiin voit helposti käyttää joitain koristeellisia laatikoita ja koreja.
• Värin valinta
Koska sinulla on pieni kylpyhuone, se on parempi kuin mennä joihinkin vaaleisiin väreihin. Hieno yhdistelmä kermaa, norsunluuta tai valkoista tekee alueesta melko harmonisen ja ilmavan. Voit parantaa ulkonäköä edelleen valitsemalla imartelevan valon. Tässä on korostettava, että sinun on luotettava luonnonvaloon.